669 181 001 info@casavet24.com

Benvinguts a casavet24

El nostre compromís es basa en oferir-vos:

 • Comoditat (servei a domicili):

  Moltes vegades els horaris laborals impedeixen dur a la mascota a la clínica. Oferim un servei a domicili personalitzat durant els horaris que us vagin bé(1)

 • Confiança:

  Actualment la mascota és un més de la família i, com a tal, en el seu dia a dia poden sorgir dubtes sobre la seva alimentació, aparença o estat de salut. Per a resoldre aquests petits dubtes, oferim atenció telefònica o mitjançant correu electrònic.

 • Prevenció i Salut:

  Volem instaurar la cultura de la prevenció enfront la de cura/tractament de malalties. Per això creiem que hi ha d’haver una clara confiança i comunicació entre el propietari i el veterinari.

 • Serietat:

  La salut i el benestar de la vostra mascota és el que més ens importa. Per això CasaVet24 està format per professionals amb varis anys d’experiència en medicina general i interna en animals de companyia.

 • Família:

  Com a veterinaris ens encantaria formar part de la vida de la vostra mascota i ajudar-vos a entendre el per què de certs comportaments, curació/pal•liació de malalties i, sobretot, prevenció d’aquestes.

(1) Sempre que la salut de l’animal ho permeti, es realitzaran les visites en el propi domicili. En el cas que es requereixi una atenció més acurada, existeix la possibilitat de realitzar ingressos i/o cirurgies en clíniques associades (fent nosaltres el seguiment de la vostra mascota i assessorant-vos en tot moment).

CASAVET24 ESTÀ FORMAT PER LA VETERINÀRIA LÍDIA LINARES LANGA I PER L’AUXILIAR VETERINÀRIA PAULA MORENO VENTURA

La Lídia Linares Langa és llicenciada en veterinària a la Universitat Autònoma de Barcelona. Duu treballant i fent pràctiques en el camp de la medicina veterinària de petits animals des de l’any 2007, on ha agafat àmplia experiència en medicina interna i cirurgia canina i felina. La passió que sent la Lídia pels animals i, davant la mancança a la província de Girona del veterinari com a figura clau en la salut de la família, empeny l’any 2010 a la Lídia a crear CasaVet24, Servei Veterinari a Domicili. Les seves inquietuds i ganes de saber fan que contínuament estigui assistint a cursos de medicina convencional i també de medicina alternativa per a poder, en tot moment, tractar al vostre pelut amb les tècniques i eines més adequades.

La Paula des de sempre ha participat activament dins el món del voluntariat/activisme a favor dels drets dels animals. Actualment és sòcia i part de la directiva de l’associació Galgo Leku (Associació pel Rescat i Adopció de Galgos) i una experta en cavalls. El fet de ser una gran amant dels animals va fer fa un any que iniciés els seus estudis com a auxiliar veterinària. Actualment compagina la feina de CasaVet24 amb el projecte La Riera, centre de teràpies assistides amb cavalls localitzat a Sant Quirze de Besora.

La nostra filosofia es basa en què en tot moment la salut del vostre pelut estigui en bones mans i vosaltres compteu amb un assessorament professional (via telefònica o mitjançant visites).

A CASAVET24 COMPTEM AMB UN VEHICLE 100% ADAPTAT PEL TRANSPORT DEL TEU GOS/GAT FINS LA CLÍNICA ASSOCIADA, EN EL CAS QUE REQUEREIXI UNA CIRURGIA O INGRÉS. EN EL CAS DE NECESSITAR QUALSEVOL TIPUS DE MEDICAMENT/PIPETA/PASTILLA TAMBÉ US EL DUREM A CASA.


# #

Dades de contacte

Girona i rodalies
+34 669 181 001

Formulari contacte

Facebook