669 181 001 info@casavet24.com

Nosaltres oferim el servei de traslladar al teu gos/gat fins a la clínica amb la qual col.laborem i realitzar les proves complementàries o cirurgies necessàries. Tenim un vehicle adequat per a dur al teu gos/gat fins a la clínica.

La nostra zona de treball no té límit tenint en comte que la nostra seu està a Girona. En l’actualitat les comarques on oferim els nostres serveis són: 
l’Alt Empordà, el Baix Empordà, el Gironès, el Pla de l’Estany i la Selva. Si no pertanyeu a aquesta zona i voleu que us visitem, no dubteu en contactar amb nosaltres i buscarem una data en la qual poder visitar la vostra mascota.

Si esteu interessats en concertar una cita, només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el telèfon 669 181 001(atenció 24 hores) o a través del nostre correu electrònic casavet24@gmail.com

La nostra filosofia és la salut de l’animal SEMPRE. Per això creiem que la salut de la teva mascota no té preu i oferim uns serveis amb preus similars als de qualsevol altra clínica/consultori. No dubteu en trucar-nos/escriure’ns per preguntar-nos les tarifes.

Si, sense cap tipus de problema. En ser un Servei veterinari a domicili no tenim horaris establerts i ens podem adaptar perfectament al teu horari laboral (des de primera hora del matí fins a última hora del vespre).

Estem especialitzats en animals domèstics de companyia: gossos, gats i petits mamífers.

Depenent de l’urgència del motiu de la visita. La nostra “prioritat” a l’hora de concertar hores de visita és la següent (de menor a major urgència): vacunes i col.locació de microxips, visites de medicina general (com per exemple diarrees agudes, problemes de pell), visites de medicina general però amb problemes més greus (l’animal està molt deprimit, fa dies que no menja, presència de sang en femtes o orina, episodis de convulsions, canvis sobtats en la seva condició física), i com a motius amb més prioritat, qualsevol malaltia/lesió que pugui afectar la seva vida a curt plaç.

No, en qualsevol moment posterior a la trucada en la qual hem posat hora i dia de visita, aquesta es pot anul.lar/canviar. Tant per part vostra com per part nostra. Si és per part nostra (perquè ens ha sorgit una urgència amb un altra pacient) però, ens comprometem a avisar-vos mínim amb 1 hora d’antel•lació a l’hora concertada.

No, en la trucada telefònica es valoraria la urgència del cas i es concertaria una cita sempre que fos necessari. Independentment del motiu de la visita, ens comprometem a donar-vos hora el més aviat possible compaginant els vostres i nostres horaris.

El fet que vingui un veterinari a casa comporta certs avantatges:

La comoditat del propietari de no haver de desplaçar la mascota i no dependre d’uns horaris d’una clínica que, moltes vegades a més són incompatibles amb els horaris del propietari (oferim servei de visites des de les 8h fins a les 22 hores).
Evitar l’estrès que pateix la vostra mascota a l’hora de desplaçar-se a una clínica/consultori i tots els problemes que això pot comportar (agressivitat, vòmits en el cotxe, etc).

La visita del veterinari a domicili dóna a aquest una visió més àmplia del dia a dia de la mascota, per tant ens és molt més fàcil detectar possibles males actuacions del propietari que poden desencadenar problemes de comportament o alteracions en la salut de l’animal fins i tot abans que aquests comencin.

# #

Dades de contacte

Girona i rodalies
+34 669 181 001

Formulari contacte

Facebook